Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Γιατί δεν πρέπει να χαρίσουμε το όνομα στα Σκόπια

Με τις βλακείες που έγιναν στο παρελθόν το παιχνίδι του ονόματος το έχουμε χάσει οριστικά και με δεδομένο ότι τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Αμερικάνοι υποστηρίζουν τα Σκόπια.

Ούτως ή άλλως λοιπόν χαμένοι είμαστε. Τι να κάνουμε?

Απλά τα Σκόπια κάποια στιγμή θα διαλυθούν γιατί δεν έχουν εθνική συνείδηση. Νιώθουν κάπως διαφορετικά οι μισοί από αυτούς χωρίς να ξέρουν τι είναι αλλά αυτό είναι όλο.

Ξεκινώντας από αυτό δεν πρέπει να τους χαρίσουμε το όνομα. Δε θα τους αναγνωρίζουμε ως απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου, δε θα τους αναγνωρίζουμε ως Μακεδόνες και θα υποβάλλουμε Βέτο παντού μέχρι να διαλυθούν. Μόλις διαλυθούν θα ησυχάσουμε.

Αν όμως τους έχουμε δώσει το όνομα τότε θα έχουμε για πάντα την αμφισβήτηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας από τον οποιοδήποτε.

Δε θα τους χαρίσουμε το όνομα για να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον.

Συνασπισμοί, ρηγάδες, Συριζάδες και λοιποί αληταράδες

Όταν ήμουν νέος και άμυαλος ήμουν επηρεασμένος από την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ που μου εμφάνιζαν τους Συνασπισμούς, Ρηγάδες, Συριζάδες και λοιπούς αληταράδες ως προοδευτικούς στυλοβάτες της κοινωνίας. Μια συμπάθεια υπήρχε προς το τότε ΚΚΕ εσωτερικού την ΕΑΡ και αργότερα προς το Συνασπισμό. Μάλιστα η ένωση της αριστεράς υπό το Συνασπισμό τότε το 88-89 μου άρεσε και δε μπορούσα να καταλάβω τους λόγους που διασπάστηκαν αργότερα.

Σήμερα μεγαλύτερος πια και με άλλη ωριμότητα η γνώμη μου για το φαινόμενο της ''ανανεωτικής αριστεράς'' είναι αυτό που λέει ο τίτλος. ''Συνασπισμοί, Ρηγάδες, Συριζάδες και λοιποί αληταράδες''.

Γιατί όμως έφτασα να ακούω Συνασπισμός Σύριζα κλπ. και να με πιάνει σύγκρυο?

  1. Υπήρξαν μέσω της γελοιοτυπίας, που τους στέγασε δημοσιογραφικά, και των λοιπών εντύπων παρόμοιας λογικής οι κύριοι προπαγανδιστές και ιδεολογικοί στυλοβάτες του συστήματος ΠΑΣΟΚ που τους υιοθέτησε γιατί οι απλοί άδολοι Πασόκοι καθότι φτωχοί άνθρωποι βιοπαλαιστές δεν ήταν κοινωνοί της ''υψηλής διανόησης και της ιδεολογικής καθοδήγησης.''

  2. Εξαπάτησαν τους απλούς Πασόκους, τους έκλεβαν την ψήφο επί χρόνια, βρέθηκαν στις καρέκλες κι έγιναν ζάπλουτοι με τις κλοπές.

  3. Όποιο συμπολίτη μας είχε διαφορετική άποψη τον χαρακτήριζαν φασίστα. Χαρακτήριζαν φασίστες τους φτωχούς Πασόκους του οποίους έλιωσαν καθώς και τους δεξιούς συμπολίτες μας τους οποίους κατάκλεψαν κι εξαφάνισαν τη μεσαία τάξη.

  4. Το ίδιο πράττουν και σήμερα επιτιθέμενοι κατά των συμπολιτών μας, που τους επικρίνουν για τις πιο πάνω μεθόδους τους.

  5. Δεν έχουν ιδεολογικές αρχές. Απλά πηγαίνουν κατά που φυσάει ο άνεμος με μόνο στόχο την άλωση του κρατικού μηχανισμού για να κάνουν τις βρωμιές τους. Όσο πιο λίγα θεσμικά εμπόδια τόσο καλύτερα.

Άρον άρον πρέπει να ξεβρωμίσει ο κρατικό μηχανισμός από αυτές τις βδέλλες. Πρέπει πάραυτα να απολυθούν οι πρώην Ρηγάδες νυν Συνασπισμοί, Συριζάδες και λοιποί αληταράδες.

Θα ξεβρωμίσει έτσι το 70% των θέσεων ευθύνης και θα προχωρήσει μπροστά η κοινωνία.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Τα ζώα στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Από το in.gr.
''Δεν θα διαγράφονται οι Ίκαροι οι οποίοι κατά την εισαγωγή τους στη σχολή είναι έγγαμοι ή έγκυες σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.''

Συμφωνούμε απόλυτα!!!

Αλλά δείτε κι αυτό:
''Παράλληλα, στην γνωμοδότηση του ΣτΕ αναφέρεται ότι δεν είναι σύννομη και η διάταξη του σχεδίου ΠΔ, που προβλέπει ότι προϋπόθεση για την ανάδειξη του Ικάρου σε σημαιοφόρο είναι να έχει εθνική καταγωγή.''

Που σημαίνει ότι αλλοδαποί σπουδαστές της σχολής που εισάγονται σε αυτή γιατί πληρώνουν οι χώρες προέλευσής τους επειδή οι ίδιες δε διαθέτουν ανάλογη σχολή θα δικαιούνται να κρατάνε την Ελληνική σημαία χωρίς γι αυτούς αυτό να συμβολίζει κάτι!!!

Είναι σοβαροί οι δικαστές στο ΣτΕ?

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Τι κατάπτωση!!!

Λίγος καιρός στο blogging και διαπίστωσα ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των πολιτικολογούντων bloggers έχουν διαπαιδαγωγηθεί από την Ελευθεροτυπία. Γι αυτό τους βγάζει πρωτοσέλιδο συνέχεια.

Τι κατάπτωση για την Ελληνική κοινωνία!!!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Πασόκοι ΑΝΑΝΕΩΘΕΙΤΕ !!!

Η ΝΔ μετά το 81 είχε 5 διασπάσεις. Στεφανόπουλος, Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Καρατζαφέρης, Μάνος-Ανδριανόπουλος. Γιατί να μην έχει και το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να φύγουν εκσυγχρονιστές κλέφτες κλπ καθήκια. Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Η ΝΔ άλλαξε επίσης 5 αρχηγούς. Ράλλης, Αβέρωφ, Μητσοτάκης, Εβερτ, Καραμανλής. Από την παλιά γενιά του 81 δεν έχει μείνει κανείς.

Φροντίστε να ανανεωθείτε το συντομότερο δυνατό για να μη μείνετε 20 χρόνια αντιπολίτευση. Ότι θα χάσετε και τις επόμενες εκλογές είναι βέβαιο.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Ληστεία!!! Ληστεία!!!

Πήγε ο κανακάρης ο αντιεξουσιαστής γιος του πολιτικού και λήστεψε μια τράπεζα. Ο πατήρ είναι στέλεχος του προοδευτικού ΣΥΝασπισμού.
1) Ο πατήρ απέτυχε ως πατήρ. Μπορεί όμως να τύχει στον καθένα να βγάλει γιο κοπρίτη οπότε του εκφράζουμε τη συμπάθειά μας.
2) Συλλογική ευθύνη δεν υπάρχει. Η ευθύνη του γιου δεν πάει στον πατέρα ούτε στο κόμμα που είναι στέλεχος ο πατέρας.
3) Αν ο πατέρας γαλούχησε το γιο του με τις αντιεξουσιαστικές επαναστατικές αρχές φέρει ευθύνη γι αυτό.
4) Αφού δε μπορείς να κυβερνήσεις το σπίτι σου γιατί θες να κυβερνήσεις εμάς?
5) Ο ΣΥΝασπισμός φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες γιατί κάλυπτε και καλύπτει πολιτικά το χώρο των αντιεξουσιαστών.
6) Αριστερούληδες γιαλαντζί σας βαρεθήκαμε.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Ο λαός μοιάζει με τις γυναίκες

Όσο πιο πολύ παραμυθιάζεις το λαό τόσο πιο πολύ του αρέσει. Όπως και στις γυναίκες.
Όσο πιο καλά τον γ........... τόσο πιο πολύ του αρέσει. Όπως και στις γυναίκες.
Και οι δυό όμως έχουν ένστικτο..............

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Το ψάρι είναι ψόφιο.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λέει ο σοφός λαός μας. Ναι απαντάω εγώ αλλά για να βρομήσει πρέπει να είναι ψόφιο. Για να έχεις διαφθορά πρέπει η κοινωνία να την ανέχεται και να μην αντιδράει. Πρέπει η κοινωνία να είναι ψόφια. Και η δική μας κοινωνία αν κρίνω από τη διαφθορά που παράγει είναι ψόφια.