Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Επιτέλους οι καρεκλοκένταυροι

  
Επιτέλους οι καρεκλοκένταυροι στο Υπουργείο Οικονομίας το πιάσανε το πρόβλημα κατά το ήμισυ.
  • Χρειαζόμαστε επενδύσεις.
Θα πιάσουν όμως το άλλο μισό?
  • Δε χρειαζόμαστε καταναλωτικές επενδύσεις.
  • Χρειαζόμαστε παραγωγικές επενδύσεις που θα ανεβάσουν το ΑΕΠ.
 

Ε ρε πρεμουρα για το Βοτανικο !!!

  
Βλέπω όλα τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν πρεμούρα για το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό!!!

Τρώνε καλά αυτοί ...
 

Πως διάβολο μετράνε τη φτώχεια?

 
Ήθελα να ήξερα πως μετράνε τη φτώχεια στην Ελλάδα και ποιοι είναι τα 2.000.000 φτωχοί.

  • Είναι οι μετανάστες?
  • Είναι οικογένειες με παιδιά?
  • Είναι συνταξιούχοι στην επαρχεία?
  • Είναι συνταξιούχοι στα μεγάλα αστικά κέντρα?
  • Έχουν δικό τους σπίτι?
  • Έχουν οικονομίες στην τράπεζα?
  • Παράγουν μόνοι τους λαχανικά γάλα και κοτόπουλα από οικόσιτη κτηνοτροφία?

Σε κάθε περίπτωση από τις πιο πάνω το κόστος ζωής είναι διαφορετικό και ανάλογα πρέπει να μετριέται και η φτώχεια.
 

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Περί οικονομικής κρίσης

 
Η οικονομική κρίση θα διαρκέσει έως και πέντε χρόνια. Προσωπικά πιστεύω ότι μετά τα τρία χρόνια θα έχουμε ανάκαμψη.
Τα δημοσιεύματα του δυτικού τύπου που μας εμφανίζουν υπό χρεωκοπία είναι ηλίθια, ανεδαφικά, υποκινούμενα και κινούνται στη λογική ότι η κολοβή αλεπού (δύση και κυρίως Αγγλία) όλες κολοβές τις βλέπει.
Η ΕΕ και κατ' επέκταση η Γερμανία μετά την είσοδο της Κύπρου στην ΕΕ έφτασε τα σύνορά της μέχρι τις πύλες της μέσης Ανατολής με τους Άγγλους να χάνουν τον έλεγχο της περιοχής. Αυτό οι Άγγλοι δε μπορούν να το χωνέψουν και μας εμφανίζουν υπό διάλυση μπας και μας πετάξουν έξω από την ΕΕ και καταφέρουν να αλωνίζουν πάλι στην περιοχή. Ενίοτε βάζουν και τους Τούρκους να μας κεντάνε μήπως και γίνει καμιά φασαρία και μας πετάξουν έξω από την ΕΕ.

Το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας είναι η έλλειψη παραγωγικής βάσης που προκλήθηκε από τη διαφθορά και την καταστροφή της επιχειρηματικής κουλτούρας της χώρας. Επιβίωσαν μόνο οι εφοπλιστές και οι τράπεζες. Προβληματική είναι και η μη δημιουργία μεγάλων επιχειρήσεων στη χώρα με τη συγχώνευση μικρότερων.

Αυτά τα προβλήματα όμως δεν είναι αρκετά για να θεμελιώσουν την άποψη περί καταστροφής της χώρας.
 

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ο Κακλαμάνης και τα πανηγύρια

Όταν έγραφα ότι ο Κακλαμάνης είναι ο χειρότερος δήμαρχος Αθηναίων τα τελευταία 25 χρόνια ήξερα τι έγραφα. Ο άνθρωπος κατάστρεψε πλήρως την Αθήνα. Είναι για τα πανηγύρια!!!

Ο καλύτερος ήταν ο Αβραμόπουλος.

Η Πετρούλα κι ο Μαλέλης

Ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Γιατί την πέφτουν όλοι στην Πετρούλα. Η κοπέλα ένα μεροκάματο προσπαθεί να βγάλει. Ο κόσμος πλάκα κάνει και το βλέπει για χαβαλέ. Για όλο αυτό το θέμα υπεύθυνος είναι ο Μαλέλης που την έβαλε να κάνει ότι κάνει.

Ο Μαλέλης είναι ο κύριος υπεύθυνος για την καταστροφή της Ελληνικής τηλεόρασης.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Περί οικονομίας

 
Ωραιοι οι δυτικοί με τα σχόλια για την Ελληνική οικονομία. Μου θυμίζουν την παροιμία ''Την κακιά ψωλή οι τρίχες την ενοχλούσαν''.
  • Ήρθαν με τους Ολυμπιακούς και μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό για να αρπάξουν ότι άρπαξαν. Χρεωθήκαμε για να τους τα δώσουμε και μετά μας έβαλαν σε επιτήρηση.
  • Μετά ήρθαν και ζήτησαν και πήραν όλες τις ΔΕΚΟ αφού φόρτωσαν όλο το κόστος ''εξυγίανσης'' τους, βλέπε απολύσεις, στο κράτος.
  • Μετά ήρθαν και ζήτησαν και πήραν κάποια δις για όπλα τα οποία δεν παράδωσαν. Βλέπε υποβρύχια που γέρνουν. Κάνουν 3 δις, έχουμε πληρώσει τα 2,4 και δεν έχουν παραδώσει κανένα.
  • Μετά ήρθαν είπαν ότι αφού μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό και μας έκλεψαν φταίμε εμείς γιατί δεν κάναμε ''μεταρρυθμίσεις'', δηλ. δεν κάναμε απολύσεις, δε μειώσαμε τα 700 Ευρώ, και δεν κόψαμε τις συντάξεις των 400 Ευρώ στη μέση.
  • Μετά μας ανέβασαν τα επιτόκια αλλά λένε δε φταίνε αυτοί. Λένε φταίμε εμείς που έχουμε χρέος. Λες και άλλες χώρες δε χρωστάνε. Η Γερμανία δανείζεται με 3% κι εμείς με 5,5%. Δηλ. αν δανειστεί η Γερμανία και μας δώσει εμάς έχει κέρδος 3% από το ξένο χρήμα και πληρώνει τους δικούς της τόκους.

Ρωτάω εγώ ο αφελής. Ας υποθέσουμε ότι είχαμε κάνει όλα αυτά που λένε και ας υποθέσουμε ότι δε χρωστούσαμε μια πεντάρα. Ας υποθέσουμε ότι βγαίναμε τώρα και λέγαμε λόγω της κρίσης φέρτε μερικά δανεικά. Θα μας έδιναν? Όχι!!!! Θα έπρεπε λοιπόν να είχαμε πλεόνασμα δηλ. λεφτά στην πάντα για να την πηδήξουμε στην κρίση. Τι θα μας έλεγαν τότε? Ότι είμαστε βλάκες που έχουμε λεφτά στην άκρη και δεν τα επενδύσαμε!!! Αυτά θα μας έλεγαν!!!

Μάγκες πάρτε το απόφαση! Μας έχουν κάνει υποζύγια για να τους χρηματοδοτούμε σε κάθε περίοδο. Πάνε τα πράγματα καλά? Φέρτε λεφτά γιατί έχετε. Πάνε τα πράγματα σκατά? Φέρτε τόκους για να χρηματοδοτούμε τις κωλοκάνες μας.

ΥΓ. Στην Ελλάδα δεν πτώχευσε καμμία τράπεζα. Στο Αμέρικα, το Αγγλία και το Γερμανία πτωχεύσανε. Αυτούς δηλ. που μας πουλάνε πνέυμα!!!

Αι σιχτιρ μαλακοπίτουρες!

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ο Κωστάκης ως μέτοχος

Είναι ο Καραμανλής πρωθυπουργός? Δε νομίζω. Μάλλον για μέτοχο Α.Ε τον κόβω. Αντί να κυβερνήσει βάζει άλλους αντ αυτού. Ορίζει δηλ. Διευθύνοντες συμβούλους και διευθυντές. Μόλις βλέπει ότι τα σκατώνουν τους διώχνει και βάζει άλλους.
Αυτός είναι αραχτός!!!

Η αποπομπή των δύο Ρηγάδων

 
Αποφάσισε ο Καραμανλής να αποπέμψει τον Πρωθυπουργεύοντα Θ. Ρουσόπουλο μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και γαμπρό του επίσης στελέχους του ΚΚΕ εσωτερικού Αιμίλιου Ζαχαρέα και τον έχοντα την αποκλειστική αρμοδιότητα στα οικονομικά, επίσης μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος Γ. Αλογοσκούφη. Δηλ. μέχρι τώρα δεν κυβερνούσε η ΝΔ αλλά η ''αριστερά''!!!


Αυτό θα πει η ΝΔ στην κυβέρνηση και η αριστερά στην εξουσία!!!

ΥΓ. Να και η πηγή
 

Τα σκάνδαλα του ΛΑΟΣ

  • Είναι βλάκες όσοι πιστεύουν ότι το ΛΑΟΣ είναι κόμμα.
  • Ένα κόμμα έχει ιδεολογικές αρχές. Το ΛΑΟΣ δεν έχει.
  • Κατά το ήμισυ είναι ακροδεξιά. Οι μισοί Βουλευτές του ψηφίζονται από το
    1,5% της ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Το άλλο 1,5% είναι δυσαρεστημένοι από
    διάφορα κόμματα. Αυτό το λένε πολυσυλλεκτικότητα αλλά αποδεικνύει ότι το ΛΑΟΣ δεν έχει ιδεολογικές αρχές.
  • Ένα κόμμα έχει αξιοκρατία. Το ΛΑΟΣ δεν έχει. Κάθε τρεις και λίγο του φεύγουν στελέχη βάσης. Δηλ. ένας από εμάς.
  • Το ΛΑΟΣ έχει παράξει μέσα στην ανυπαρξία του μια σειρά σκάνδαλα. Με το Βουλευτή που δεν έχει πάει φαντάρος και με το Βουλευτή που τα μασούσε από τους υπαλλήλους του. 2-3 Βουλευτές ακόμη είναι αμφιλεγόμενοι τόσο στα πολιτικά όσο και στην προσωπική τους ζωή. Πως περιμένω να με κυβερνήσει κάποιος όταν αυτός δε μπορεί να κυβερνήσει το σπίτι του?

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Δεν έχεις λεφτά? Μη γαμάς!!!

Χρήμα, το αφροδισιακό
Ο γυναικείος οργασμός «εξαρτάται από το ανδρικό πορτοφόλι»


Στα γυναικεία μάτια, το χρώμα του χρήματος είναι το ροζ

Ακόμα λόγος για να γίνει κανείς πλούσιος: Η συχνότητα των οργασμών στις γυναίκες συνδέεται άμεσα με τον πλούτο των συντρόφων τους, δείχνουν μελέτες ψυχολόγων σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

«Διαπιστώσαμε ότι η αύξηση του εισοδήματος του συντρόφου έχει μια έντονη θετική επίδραση στη συχνότητα οργασμού που αναφέρουν οι ίδιες οι γυναίκες» δήλωσε στους Times του Λονδίνου ο Δρ Τόμας Πόλετ του Πανεπιστημίου του Νιουκάσλ στη Βρετανία.

Τόσο ο Δρ Πόλετ όσο και πολλοί συνάδελφοί του στο χώρο της ψυχολογίας και της εξελικτικής ψυχολογίας πιστεύουν ότι το φαινόμενο οφείλεται σε μια εξελικτική προσαρμογή, βαθιά χαραγμένη στο γυναικείο εγκέφαλο, η οποία καθοδηγεί τις γυναίκες να επιλέγουν άνδρες ικανούς να παρέχουν τα απαραίτητα για την ανατροφή των παιδιών τους.

«Η ικανότητα των γυναικών να έχουν οργασμούς θα μπορούσε να είναι μια εξελικτική προσαρμογή που εξυπηρετεί το διαχωρισμό των ανδρών με βάσει την ποιότητά τους» αναφέρει ο ίδιος.

Ο Πόλετ εξέτασε αυτή την υπόθεση σε συνεργασία με τον καθηγητή Ντάνιελ Νέτλ, επίσης στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάσλ, αναλύοντας στοιχεία από μια ευρύτερη μελέτη για τη σχέση της υγείας με τον τρόπο ζωής, η οποία κάλυψε 5.000 άτομα σε ολόκληρη την Κίνα.

Από τις 1.543 γυναίκες του δείγματος που είχαν σταθερό σύντροφο, οι 121 ανέφεραν ότι είχαν πάντα οργασμό στη σεξουαλική συνεύρεση, οι 408 είχαν οργασμό «συχνά», οι 762 «μερικές φορές» και οι 243 σπάνια ή ποτέ.

Υπήρχαν φυσικά πολλοί παράγοντες που συνδέονται με τη συχνότητα των οργασμών, το χρήμα όμως ήταν ένας από τους βασικότερους.

Επιπλέον, το φαινόμενο δεν φαίνεται να έχει πολιτισμική βάση, καθώς ανάλογες μελέτες στην Αμερική και τη Γερμανία είχαν δώσει παρόμοια αποτελέσματα.

Είναι πια προφανές ότι η ερωτική μας συμπεριφορά και οι στενότερες σχέσεις μας καθοδηγούνται από ασυνείδητες, χρησιμοθηρικές δυνάμεις, μια ιδέα που ήρθε στην επιφάνεια την εποχή του Δαρβίνου.

Πολλοί άνθρωποι ίσως βρίσκουν ενοχλητική αυτή την ιδέα και προτιμούν να πιστεύουν ότι οι όμορφες γυναίκες που συχνά βλέπουμε στο πλευρό μεγαλύτερων, πλούσιων ανδρών, στην πραγματικότητα έχουν στο μυαλό τους μόνο το χρήμα, και απλώς ανέχονται το σεξ μαζί τους.

Όμως τα ερευνητικά δεδομένα φαίνεται να διαψεύδουν αυτή την άποψη, αφού υποδεικνύουν ότι το χρήμα είναι ισχυρό αφροδισιακό, ικανό να προσφέρει γνήσια σεξουαλική απόλαυση.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Νέο κόμμα ''Οι Δημοκρατικοί''

 
Ανακοινώθηκε η δημιουργία νέου κόμματος με τον τίτλο ''Οι Δημοκρατικοί''.

Δε θα σταθώ στις ιδεολογικές του νόρμες και τους στόχους του. Θα σταθώ μόνο στα σύμβολά του. Σόρρυ στην ετικέτα του θέλω να πω. Τα σύμβολά του και ο τρόπος γραφής τους με παραπέμπουν σε ετικέτα φιάλης ελαιολάδου. Δηλ. οι άνθρωποι δεν είναι πραγματιστές οπότε δεν τους χρειαζόμαστε.
Ύποπτη είναι επίσης η προβολή που απολαμβάνουν από το in.gr καθώς και η στελέχωσή του. Από πότε οι άνθρωποι αυτοί έχουν κάποιες περγαμηνές σε πολιτικές παρεμβάσεις?

Αν εγώ έφτιαχνα κόμμα δε θα ερχόταν να με δει κανείς.
 

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Ε ρε που καταντήσαμε !!!

 
Μέγα θέμα στη χώρα είναι τί θα γίνει με το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Λες και δεν έχουμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε. Μεγαλύτερη αθλιότητα από το ποδόσφαιρο και τους στρατούς δολοφόνων ανεγκέφαλων δεν υπάρχει.

Δε θα γίνουμε όμηροι αυτών και να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους!!!
  

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας


Ο χρηματοοικονομικός οίκος Standard & Poor΄s υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας. Προσωπικά πιστεύω ότι αν δε σταματήσει η κλεπτοκρατία και δεν υπάρξουν εξωστρεφείς επιχειρήσεις, που να εισάγουν χρήμα στην Ελλάδα για να υπάρξει εισόδημα προς φορολόγηση και κατ επέκταση φορολογικά έσοδα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.
 

Οι κλίκες των Υπουργών

 
Άλλαξαν οι Υπουργοί με τον ανασχηματισμό και τώρα σύμφωνα με κάποιους δημοσιογράφους ξηλώνεται και το ''σύστημά'' τους. Ξηλώνεται το σύστημα Ρουσόπουλου καθώς και το σύστημα Αλογοσκούφη. Δηλαδή ξηλώνονται οι κλίκες του ενός για να αναλάβουν οι κλίκες του άλλου.

Τελικά έχουμε κράτος ή έχουμε ένα συνονθύλευμα από κλίκες και κομματικούς εγκάθετους?

Ρωτάμε έτσι για να ξέρουμε.


Ουκρανία και φυσικό αέριο

 
Η όλη ιστορία με το φυσικό αέριο της Ουκρανίας θυμίζει από την ανάποδη το παλιό ρητό που έλεγε ότι το στομάχι τους είναι στη Ρωσία και το μυαλό τους στην Αμερική.

Επί το Ελληνικότερον: αλλού τρως αλλού πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις!!!

Εμείς ευτυχώς έχουμε τη Ρεβυθούσα και μπορούμε να κουβαλήσουμε υγροποιημένο με πλοία.

Πάντως οι Ρώσοι μετά το θέμα με τη Γεωργία και τους τραμπουκισμούς της Ουκρανίας νιώθουν καυτή την ανάσα της Αμερικής στον κώλο τους και κάτι πρέπει να κάνουν γι αυτό.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Έχουμε σοβαρό πρόβλημα ...

 
Έχουμε σοβαρό πρόβλημα.
Υπάρχει ομάδα που δρα και θέλει να διαλύσει το κράτος. Αφορμή ήταν ο θάνατος του μικρού που τον εκμεταλλεύτηκαν δεόντως.

Ο Παυλόπουλος έχασε τον έλεγχο. Τους άφησε να τα σπάσουν για να ξεσπάσουν όπως είπε. Όμως βρήκαν έδαφος οι πράκτορες και τα έκαναν κώλο.

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να γυρίσει στην έδρα του στο πανεπιστήμιο.
 

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Ο ηλίθιος Πάγκαλος

 
Καλά τι νομίζει ότι είναι ο Πάγκαλος? Ο τιμητής των πάντων είναι? Ένας γύφτος είναι. Όταν στέλνουν ένα δώρο και για κάποιους λόγους το αρνείσαι δε λες τον άλλον κλέφτη αλλά το αρνείσαι διότι προέρχεται από κατεχόμενη περιοχή.

Είναι ντροπή αυτό που έγραψε ο εβδομηντάρης ξεκούτης.