Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Εθνική σύνταξη 500 Ευρώ ετοιμάζει ο GAP

 
Μια και ο GAP (Γ.εώργιος Α. Π.απανδρέου) άρχισε να μιλάει για Δανίες και τα τοιαύτα θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι μας ετοιμάζει εθνική σύνταξη 500 Ευρώ για όλους. Έτσι είναι τα πράγματα στη Δανία. Πέραν τούτου ουδέν.


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Εύποροι και τρομοκρατία

 
Τελικά δεν είναι να σε παραξενεύει που οι εύποροι είναι ανακατεμένοι στην τρομοκρατία. Μετά το 1974 ο αριστεροί έπιασαν όλα τα πόστα. Κατάκλεψαν τα πάντα και όσοι έμεναν στην Αθήνα αναχώρησαν για τις πολυτελείς συνοικίες των Βορείων Προαστίων αδιαφορώντας για τις λαϊκές συνοικίες των Αθηνών τις οποίες τώρα τελευταία κατέστρεψαν με τη λαθρομετανάστευση. Οι αλήτες αυτοί μαθημένοι από τους ''αγώνες'' του μπάχαλου πέρασαν αυτή την ιδεολογία στα παιδιά τους. Τους σημερινούς κοινωνικούς ''αγωνιστές''. Και φυσικά ήρθε η ώρα να πληρώ
σουν το τίμημα. Κάποιοι γόνοι τους ανακατεύτηκαν στην τρομοκρατία και τώρα θα τους πάνε στη μπουζού.
Υπάρχει περίπτωση να δείξω κατανόηση?
Μα φυσικά ΟΧΙ.


Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Χε Χε τον ήπιε ο φίμωτρος !!!

 
Βγήκε ο φίμωτρος και μας λέει ότι 9 στους 10 δεν αλλάζουν κόμμα λόγω ντιμπέιτ. Εμ βέβαια αφού ο ΓΑΠ αποδείχτηκε ανεπαρκής τώρα λέμε ότι δεν τρέχει μια με την ανεπάρκειά του. Τουλάχιστον σταμάτησε για σήμερα να βρίζει αναίτια τα στελέχη της ΝΔ.
Κάτι τέτοιοι ξεφτιλίζουν το bloging.


Γιατί συμφέρει τον Καραμανλή να χάσει

 
Οι Βαρώνοι της ΝΔ θεωρούν το κόμμα τσιφλίκι τους. Τους παρακάλεσε από το 2004 να αποχωρήσουν αλλά δεν ήθελε κανείς τους. Έμειναν στο κόμμα ο Εβερτ, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Σουφλιάς και ο Σιούφας. Τον Γ. Κεφαλογιάννη τον καθάρισε με το σκάνδαλο στην Κρήτη. Ο Έβερτ με τα πολλά αποχώρησε και μας μένουν ο Σουφλιάς με το Σιούφα. Κατά τη γνώμη μου ξεπερασμένοι και ανεπαρκείς και οι δύο. Τους βάζει και τους δύο στο Επικρατείας. Αν τώρα η ΝΔ πάρει ένα πολύ χαμηλό ποσοστό την επομένη των εκλογών έχει κάθε δικαίωμα ο Καραμανλής να τους στείλει σπίτι τους. Απομένει να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με την οικογένεια Μητσοτάκη, πράγμα εύκολο λόγω Ζήμενς, και επιβιώνει πολιτικά τα επόμενα 20 χρόνια.


Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγάλο γούστο έχει ο φίμωτρος

 
Καλά ο τύπος νομίζει ότι είναι θεός. Μόνο αυτός που έχει βάλει στο στόχαστρο και δεν περνάει μέρα που να μην αναφερθεί υβριστικά και υποτιμητικά για τον Ευαγγελάτο, τον Αντώναρο, το Ζαγορίτη, τον Αβραμόπουλο, τον Καραμανλή μπορεί να διαχειριστεί blog. Οι άλλοι είναι μαλάκες. Ρε δεν καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος είναι μικρός και γνωριζόμαστε? Δεν καταλαβαίνεις ότι πιο ανεπαρκής από σένα δεν υπάρχει?
Άκου φίμωτρε. Η πιάτσα βοά για το ρόλο σου. Κατά περίεργη σύμπτωση δεν αναφέρεις τίποτε για τους ''φίλους'' σου. Δεν αναφέρεις τίποτε για την ανεπάρκεια του ΓΑΠ τόσο στην οικονομία όσο και στο μεταναστευτικό. Πέραν όμως από το ΓΑΠ τους δεξιούς εργοδότες σου μπορούμε να τους μαντέψουμε κοιτάζοντας ποιους χτυπάς. Χτυπάς αυτούς με τους οποίους έχουν ανταγωντστική σχέση οι εργοδότες σου. Και το επισημαίνω και πάλι. Τους χτυπάς όχι με επιχειρήματα αλλά με ύβρεις και δηλητήριο.


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Μαυρίστε τον Παυλόπουλο!!!

 
Ο λόγος για τον πολλά βαρύ και όχι Προκόπη Παυλόπουλο. Είναι υπεύθυνος για την καταστροφή των λαϊκών συνοικιών της Αθήνας από τους μετανάστες και για το κάψιμο της Αθήνας το Δεκέμβρη του 2008. Για το λόγο αυτό μαύρο στις εκλογές στον Προκόπη Παυλόπουλο! Να πάθει ότι έπαθε η Γιαννάκου.


Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ευτελισμός της δικαιοσύνης

 
Μετά τα γεγονότα των τελευταίων μηνών για να μην πω τα γεγονότα των τελευταίων ετών, με το παραδικαστικό, την υπόθεση Ζαχόπουλου και την υπόθεση Siemens είναι ξεκάθαρο ότι η δικαιοσύνη νοσεί βαρέως.
Επειδή η δικαιοσύνη δεν είναι κάτι το αφηρημένο αλλά αποτελείται από επαγγελματίες δικαστές, καταδείχτηκε πλήρως η ανεπάρκειά τους. Είναι λοιπόν απαραίτητο να αλλάξει πλήρως ο τρόπος πρόσληψης και ανέλιξης των δικαστών. Με δεδομένο ότι οι επαγγελματίες δικαστές απέτυχαν πρέπει να πάμε σε λαϊκούς δικαστές οι οποίοι θα συνεπικουρούνται στο έργο τους από νομικούς, που θα γνωμοδοτούν για τα νομικά θέματα χωρίς όμως να αποφασίζουν οι νομικοί. Θα αποφασίζουν οι λαϊκοί δικαστές. Οι λαϊκοί δικαστές θα μπορούν είτε να εκλέγονται επί θητεία είτε να επιλέγονται από λίστες ενόρκων.


Πήξαμε στους κεντρώους ...

 
Πήξαμε στους κεντρώους. Κανένας σοβαρός δεν υπάρχει ρε παιδιά ...



Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Η πρόβλεψή μου για τις εκλογές

 
3% διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ με μη αυτοδυναμία στην πρώτη αναμέτρηση.


Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Τα πράσινα παπαγαλάκια

 
Γάτος ο Ψωμιάδης. Έδωσε στον πρωθυπουργό δύο πράσινα παπαγαλάκια. Είναι τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ. Το ένα μάλιστα βλέπει ότι έρχεται το ΠΑΣΟΚ στα πράγματα και την κοπάνησε. Το ένα συμβολίζει το nonews-news και το άλλο το fimotro. Κριτικάρουν εμετικά και υβριστικά τη ΝΔ και τα στελέχη της ενώ για το ΠΑΣΟΚ τουμπεκί ψιλοκομμένο. Κύριοι μήπως τα πιάνετε?


Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Κοίτα ρε που πουλάει μούρη κι ο Λιάπης

 
Βγαίνει ο Λιάπης, που οι δημοσκοπήσεις τον έφερναν τελευταίο στην περιφέρεια που εκλέγεται και που απέτυχε σε όλα τα υπουργεία που πήγε, να μας το παίζει τιμητής των πάντων και θεματοφύλακας της παράταξης. Έ ρε τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας!!!


Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Σημεία διάλυσης του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού

 
Η προκήρυξη εκλογών υποδηλώνει τη διάλυση του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού. Τα δύο μεγάλα κόμματα της εξουσίας είναι ανίκανα να κυβερνήσουν ασχέτως φυσικά του ποιος θα κερδίσει τις εκλογές και του αν θα έχει αυτοδυναμία η όχι. Αυτό φυσικά το αγνοούν οι διάφοροι του κατεστημένου, που έφεραν την κατάσταση εδώ που την έφεραν. Αγνοούν ότι επί της ουσίας παίζουν κορώνα γράμματα τη θέση τους την επιρροή τους και τα προνόμιά τους.
Το πιθανότερο είναι μετά από μια τετραετία περιπετειών να μας προκύψει νέο σχήμα, που θα συσπειρώσει την Ελληνική κοινωνία και θα της δώσει πνοή.


Κάνουν πλάκα με τις εκλογές

 
Κάνουν πλάκα με τις εκλογές αλλά δεν υπολογίζουν ότι πρόκειται για κίνηση τακτικής. Κάνοντας τώρα εκλογές το οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο επώδυνο για τη ΝΔ. Επίσης και κάτι άλλο. Η πτώση των ποσοστών της ΝΔ οφείλεται στην αποσυσπείρωση των οπαδών της λόγω των ''κατορθωμάτων'' της κατά τη διακυβέρνησή της. Δεν αποκλείεται όμως να την ξαναψηφίσουν με κρύα καρδιά. Με αυτή τη λογική η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ θα είναι σχετικά μικρή. Αν όμως δε δουλέψει η συσπείρωση τότε πάμε για διαφορά άνω του 5%.