Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Συνασπισμοί, ρηγάδες, Συριζάδες και λοιποί αληταράδες

Όταν ήμουν νέος και άμυαλος ήμουν επηρεασμένος από την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ που μου εμφάνιζαν τους Συνασπισμούς, Ρηγάδες, Συριζάδες και λοιπούς αληταράδες ως προοδευτικούς στυλοβάτες της κοινωνίας. Μια συμπάθεια υπήρχε προς το τότε ΚΚΕ εσωτερικού την ΕΑΡ και αργότερα προς το Συνασπισμό. Μάλιστα η ένωση της αριστεράς υπό το Συνασπισμό τότε το 88-89 μου άρεσε και δε μπορούσα να καταλάβω τους λόγους που διασπάστηκαν αργότερα.

Σήμερα μεγαλύτερος πια και με άλλη ωριμότητα η γνώμη μου για το φαινόμενο της ''ανανεωτικής αριστεράς'' είναι αυτό που λέει ο τίτλος. ''Συνασπισμοί, Ρηγάδες, Συριζάδες και λοιποί αληταράδες''.

Γιατί όμως έφτασα να ακούω Συνασπισμός Σύριζα κλπ. και να με πιάνει σύγκρυο?

  1. Υπήρξαν μέσω της γελοιοτυπίας, που τους στέγασε δημοσιογραφικά, και των λοιπών εντύπων παρόμοιας λογικής οι κύριοι προπαγανδιστές και ιδεολογικοί στυλοβάτες του συστήματος ΠΑΣΟΚ που τους υιοθέτησε γιατί οι απλοί άδολοι Πασόκοι καθότι φτωχοί άνθρωποι βιοπαλαιστές δεν ήταν κοινωνοί της ''υψηλής διανόησης και της ιδεολογικής καθοδήγησης.''

  2. Εξαπάτησαν τους απλούς Πασόκους, τους έκλεβαν την ψήφο επί χρόνια, βρέθηκαν στις καρέκλες κι έγιναν ζάπλουτοι με τις κλοπές.

  3. Όποιο συμπολίτη μας είχε διαφορετική άποψη τον χαρακτήριζαν φασίστα. Χαρακτήριζαν φασίστες τους φτωχούς Πασόκους του οποίους έλιωσαν καθώς και τους δεξιούς συμπολίτες μας τους οποίους κατάκλεψαν κι εξαφάνισαν τη μεσαία τάξη.

  4. Το ίδιο πράττουν και σήμερα επιτιθέμενοι κατά των συμπολιτών μας, που τους επικρίνουν για τις πιο πάνω μεθόδους τους.

  5. Δεν έχουν ιδεολογικές αρχές. Απλά πηγαίνουν κατά που φυσάει ο άνεμος με μόνο στόχο την άλωση του κρατικού μηχανισμού για να κάνουν τις βρωμιές τους. Όσο πιο λίγα θεσμικά εμπόδια τόσο καλύτερα.

Άρον άρον πρέπει να ξεβρωμίσει ο κρατικό μηχανισμός από αυτές τις βδέλλες. Πρέπει πάραυτα να απολυθούν οι πρώην Ρηγάδες νυν Συνασπισμοί, Συριζάδες και λοιποί αληταράδες.

Θα ξεβρωμίσει έτσι το 70% των θέσεων ευθύνης και θα προχωρήσει μπροστά η κοινωνία.