Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Έχουμε ηλίθιο Πρωθυπουργό

 
Που λες Γιωργάκη ενώ έβλεπες ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, εσύ και τα λαμόγια σου εκβιάσατε εκλογές με το πρόσχημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τι εκλογές τις πήρατε, κι ενώ έβλεπες ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, μαγείρευες τα στατιστικά μεταφέροντας έξοδα στο 2009 κι έσοδα στο 2010, έκανες καταστροφικές δηλώσεις για την οικονομία με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν στα ύψη τα επιτόκια και να σε πληρώσουμε ένα δις ευρώ, μας μίλαγες για ανεμόμυλους, υπηκοότητες στους αλλοδαπούς και γενικά μας έλεγες να παρατήσουμε τον τόπο μας τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και τον τόπο που γεννήθηκαν οι παππούδες μας γιατί δεν νομιμοποιούμαστε να μένουμε σε αυτόν επειδή δεν είμαστε ούτε πολιτισμικά ούτε γενετικά Έλληνες κι επειδή δεν είναι πια δικός μας τόπος. Σου λέγαμε τα πράγματα δεν πάνε καλά και οι παπαγάλοι σου μας έλεγαν φασίστες.
Ποιοι είναι οι παπαγάλοι σου; Μα φυσικά όσοι χωρίς να προσφέρουν έργο παίρνουν μισθό 4-5 φορές πιο πάνω από το μισθό του ανειδίκευτου εργάτη. Σε όλη την Ευρώπη αυτή η διαφορά ανέρχεται στο διπλό. Δηλ. το πολύ που θα έπρεπε να παίρνουν οι παπαγάλοι σου είναι 1500-2000 Ευρώ το μήνα ενώ τώρα τους δίνετε 3.000+ με διάφορες κομπίνες.
Τώρα που λες αυτιστικέ βλάκα σε πιάσανε οι Ευρωπαίοι και σου είπαν να βάλεις χέρι στα λαμόγια σου. Σου ζητάνε να κάνεις απολύσεις από το δημόσιο δηλ. να διώξεις τους κομματικούς σου στρατούς και να τους κόψεις το μισθό. Σου ζητάνε  να κάνεις μείωση μισθού σε αυτούς που θα μείνουν. Σου ζητάνε σε όσους παίρνανε λεφτά από διάφορα παράνομα κανάλια να τα κόψεις.
Και τώρα δεν έχεις μαντίλι να κλάψεις. Γιατί; Γιατί αυτοί είναι οι δικοί σου και πρέπει να τους θίξεις και αν τους θίξεις θα έχεις πολιτικό κόστος. Αν ήταν δεξιοί αυτοί ούτως ή άλλως δε θα σε ψήφιζαν. Τώρα όμως πρέπει να μαζέψεις πίσω τα φράγκα.