Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Όταν ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ κάνει το άσπρο μαύρο (κοινώς λέει πίπες)

Γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ:
Τελικά ποιος ευθύνεται για τα τέλη κυκλοφορίας; Η κυρία Τίνα- Green Τina- Μπιρμπίλη (στο σκίτσο) ή ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ; Η απάντηση είναι ότι ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία.

Κυβερνητικοί που συμπαθούν την Τίνα διαβεβαίωσαν συνεργάτη μου ότι σε σχετική μυστική σύσκεψη η υπουργός Περιβάλλοντος είχε υποστηρίξει ότι...

...η «απόσυρση της απόσυρσης» θα έπρεπε να συνοδευθεί από την απόσυρση της απόφασης για νέα, υψηλότερα τέλη κυκλοφορίας για τα παλαιότερα οχήματα. Το υπουργείο Οικονομικών όμως, το οποίο αδημονεί για περισσότερα έσοδα εξαιτίας της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, απέσυρε την απόσυρση, αλλά κράτησε τα επαχθή «περιβαλλοντικά τέλη», τα οποία λόγω της σύνδεσής τους με το περιβάλλον «φορτώθηκαν» πολιτικά στην Τίνα.
ΒΗΜΑτοδότης

Εγώ ο αφελής πολίτης ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Αφού η Τινούλα είπε ότι τα τέλη κυκλοφορίας πάνε πακέτο με την απόσυρση και ο Παπακωνσταντίνου δεν το δέχτηκε. Από τη μια κατάργησε την απόσυρση από την άλλη τα τσέπωσε. Πως διάολο φταίει η ΝΔ; Η ΝΔ έφερε ένα πακέτο. Δε μπορείς να λες ότι καταργώ το μισό που είναι θετικό και το άλλο μισό  που είναι αρνητικό το αφήνω αλλά φταις εσύ.
Λοιπόν για τα τέλη φταίει ο Παπακωνσταντίνου. Η Μπιρμπίλη ξεκαθάρισε τη θέση της. Ο Παπακωνσταντίνου έψαχνε εισπράξεις και κράτησε μόνο το εισπρακτικό μέρος. Η Ευθύνη δική του λοιπόν και καθ ολοκληρία είναι του ΠΑΣΟΚ.