Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ. (Ένα μέρος)

 
Οι ΠΑΣΟΚοι στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι πρώην εσωτερικάκηδες. Είχαν μελετήσει την Ελληνική κοινωνία και μόλις πήραν την εξουσία έθεσαν σε εφαρμογή κι εκτέλεσαν με μεγάλη ακρίβεια ένα σχέδιο διάλυσης της κοινωνικής τάξης της δεξιάς, κόβοντάς της τη δυνατότητα της οικονομικής, πολιτισμικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Κάθε πηγή εισοδήματος για τη δεξιά χάθηκε. Κάθε παραγωγική δυνατότητα καταστράφηκε. Η περιουσία που είχαν στα χέρια τους απαξιώθηκε. Τα σχολεία που έστελναν τα παιδιά τους τα διέλυσαν, τα πρότυπα τα έκλεισαν και τα αντικατέστησαν από νεοπλουτίστικα σχολεία των Β.Π. Αλήθεια πότε ξεκίνησε η καταστροφή της Κυψέλης, του Παγκρατίου και των Πατησίων, των παλιών αστικών περιοχών της Αθήνας; Μετά το 81.
Η παράταξη αυτή συντέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος του μισού Ελληνικού λαού, το διέπραξε εσκεμμένα και είναι υπόλογοι γι αυτό.
Έχουν ένα λαό με τη μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση στην Ευρώπη, τον οποίο τον λοιδορούν διαρκώς ως φοροκλέφτη μόνο και μόνο γιατί δεν τους δίνει κι άλλα λεφτά για να φάνε. Τόσα κλέψανε και δε χόρτασαν.