Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Ο ΣΥΝ τρομοκρατική οργάνωση :)

Διαβάζουμε στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

''Το περίφημο σύνδρομο Πολύδωρα χτύπησε πάλι, με τρόπο βίαιο και άδικο.

ANAKOINΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝ

Το πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού εκτίμησε πως τα φυλλάδια του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, τα οποία με «έφοδο» στο κελί του κρατούμενου Π. Γεωργιάδη πριν από δέκα περίπου ημέρες κατέσχεσε, αποτελούν υλικό προερχόμενο από χώρο τρομοκρατικό.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν στον Π. Γεωργιάδη για το συγκεκριμένο περιστατικό, δύο ολόκληρα χρόνια χωρίς δικαίωμα για άδεια και εργασία και απομόνωση είκοσι ημερών, είναι εξοντωτικές.

Είναι πλέον εκτεθειμένος ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης προσωπικά αλλά και συνολικά η κυβέρνηση για όλο αυτό το όργιο έλλειψης δημοκρατίας.

Καλούμε τον κ. Χατζηγάκη να παρέμβει και να διασώσει έστω και αυτήν την στιγμή τα στοιχειώδη προσχήματα για δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Το Τμήμα Δικαιωμάτων''

Κατ αρχήν να πούμε ότι αυτός ο Γεωργιάδης δεν έχει σχέση με το Γεωργιάδη της 17Ν. Επίσης σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι η ποινή που επιβλήθηκε είναι εκτός πραγματικότητας και μάλλον χαρακτήρα εκφοβισμού έχει διότι ο εν λόγω κρατούμενος είναι γνωστός αγωνιστής και προκαλούσε κατά τη γνώμη της φυλακής προβλήματα αφού ξεσήκωνε και τους άλλους.

Από κει και πέρα η απόφαση αυτή ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί, όχι άδικα, ότι ο ΣΥΝ υποθάλπει την τρομοκρατία. Αυτό είναι το ενδιαφέρον κατ' εμέ.

Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.