Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Ρε μανία με τις εκλογές !!!

 
Η επικοινωνιακή φυλλάδα του συστήματος δηλ. ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει πάλι για πρόωρες εκλογές. Τώρα βρήκαν την οικονομία.

Από ότι φαίνεται το σύστημα δε χώνεψε ποτέ τον Κωστάκη και θέλει να τον ρίξει. Ο Κωστάκης όμως έκανε το colpo grosso και τους πήρε τις εκλογές πέρυσι το Σεπτέμβρη. Από τότε προσπαθούν να τον ρίξουν. Σκάρωσαν τη φασαρία με το Ζαχόπουλο και κάνανε την τρίχα τριχιά. Μετά το ίδιο σόου το είδαμε στο Βατοπαίδι. Τώρα ανακάλυψαν την οικονομία και τις πιέσεις των Βρυξελλών. Όλως περιέργως από όταν βγήκε η Ν.Δ. κάθε μήνα είχαμε σενάρια για εκλογές. Μέχρι και η μάνα μου που είναι του δημοτικού μου έσκασε από την οχλαγωγία που άκουγε στην τηλεόραση ότι προσπαθούν να ρίξουν τον Καραμανλή.

Είναι βέβαιο ότι ο Κωστάκης είναι ανίκανος να κυβερνήσει την Ελλάδα. Ίσως άλλη χώρα ναι αλλά την Ελλάδα όχι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να ανεχτούμε τα παιχνίδια των νταβατζήδων και των κωλοφυλλάδων τους. Τα παιχνίδια αυτά είναι πολιτειακή εκτροπή και οι κωλοφυλλάδες πρέπει να κλείσουν.

Είναι όμως επίσης βέβαιο ότι δε θα μας πουν οι νταβατζήδες και οι κωλοφυλλάδες τους ποιός θα μας κυβερνήσει. Όποιον γουστάρουμε θα βάλουμε.